Strona główna Zdrowie Femin Plus (opinie, skład, efekty…) – rewolucyjne kapsułki rozwiązujące problem z niskim kobiecym libido

Femin Plus (opinie, skład, efekty…) – rewolucyjne kapsułki rozwiązujące problem z niskim kobiecym libido

by Karolina
16 komentarzy

Cały bukiet wyciągów roślinnych, które w naturalny sposób zwiększają ochotę na seks u kobiet – oto Femin Plus, który wkracza na rynek suplementów diety z wyraźnym przesłaniem poprawy życia erotycznego u płci pięknej. Jego koronnym atutem jest unikalny skład, w którym cenione afrodyzjaki przelatają się ze składnikami rewitalizującymi kobiecy organizm. Taka kompozycja może prawdziwie „namieszać” w Twoim życiu seksualnym i raz na zawsze zażegnać problem niskiego libido.

Femin Plus – skład, w którym nie zabrakło niczego

Femin PlusWiększość preparatów na podniesienie kobiecego libido bazuje na jednym lub maksymalnie kilku składnikach aktywnych. Problem zaniżonej ochoty na seks u pań jest jednak zazwyczaj na tyle złożony, że do jego rozwiązania potrzebna jest kompleksowa pomoc. Takim właśnie kompleksowym antidotum na problemy ze sferą seksualną kobiet jest Femin Plus, który rozprawia się ze wszystkimi ich możliwymi przyczynami.

W życiu często miewamy wahania hormonalne, a codzienność przynosi nam ze sobą natłok obowiązków. Nie omija nas przepracowanie, stres i nerwowe sytuacje. Do tego nie zawsze prowadzimy zdrowy tryb życia i dobrze się odżywiamy. Wszystkie te okoliczności mogą zaburzać libido i zmniejszać ochotę na zbliżenia z partnerem. Femin Plus to odpowiedź na potrzeby kobiet chciałyby w naturalny sposób odmienić swoje życie erotyczne na lepsze. W składzie tego bogatego preparatu znalazło się aż 12 substancji aktywnych, w tym:

  • Liść damiana – jednocześnie zwiększa ochotę na seks i poprawia samopoczucie, ponadto rozluźnia, polepsza doznania seksualne, reguluje żeńską gospodarkę hormonalną.
  • L-arginina – zwiększa przepływ krwi w obrębie narządów płciowych, niweluje problem suchości pochwy, podnosi przyjemność płynącą z seksu.
  • Nasiona kozieradki i kakaowca – dwa składniki dodające energii i witalności, zwalczające zmęczenie i poprawiające nastrój oraz pozytywnie wpływające na libido.
  • Korzeń żeń-szenia – zwiększa ukrwienie narządów płciowych, dzięki czemu wzmaga ich wrażliwość na dotyk, potęguje doznania seksualne, dodaje witalności.
  • Korzeń lukrecji – pomaga niwelować wahania hormonalne, łagodzi objawy zespołu napięcia przedmiesiączkowego, wywiera dobroczynny wpływ na kobiecy układ płciowy.
  • Korzeń maca – jeden z najsłynniejszych afrodyzjaków, pobudza zmysły, zwiększa ochotę na seks i poprawia jego jakość.
  • Liść miłorzębu dwuklapowego (ginkgo biloba) – wzmaga krążenie krwi w okolicach pochwy, podnosi wrażliwość na bodźce seksualne.
  • Ekstrakt pieprzu czarnego (bioperina) –  zawarta w nim piperyna poprawia ukrwienie narządów płciowych, rozluźnia, pobudza zmysły.
  • Witamina B6, witamina E, cynk – składniki korzystnie wpływające na aktywność seksualną, gospodarkę hormonalną i samopoczucie.

Femin Plus – opinie

Femin Plus jest jednym z pierwszych na rynku, a jednocześnie najskuteczniejszym suplementem diety na kobiece libido. Posiada oryginalną, bogatą formułę opartą na wysokiej jakości ekstraktach roślinnych, witaminach i minerałach. Jedne składniki potęgują działanie innych, z tym większą mocą ten niecodzienny preparat rozbija wszelkie problemy związane ze sferą seksualności. Opinie o Femin Plus od pań, które miały okazję stosować ten środek, są bardzo korzystne, a w niektórych przypadkach jest mowa nawet o jego rewolucyjnym działaniu.

kobieta przytulona do mężczyznyKobiety doceniają ich pozytywny wpływ na samopoczucie – mają lepszy nastrój i więcej energii, są bardziej zrelaksowane i odporne na stres.

U pytanych kobiet nastąpiła też wyraźna zmiana w życiu seksualnym – po Femin Plus dużo wyraźniej odczuwają pożądanie, cieszą się lepszymi doznaniami seksualnymi, kochają się ze swoimi partnerami częściej, dzięki czemu ich związki rozkwitają.

Femin Plus – efekty

Kapsułki Femin Plus zażywamy 2 razy dziennie przed posiłkami. Ich działanie na ogół dostrzegalne jest już po pierwszych kilku dniach stosowania. Stopniowo zaczynamy odczuwać przypływ witalności, większy apetyt na seks, ogólną poprawę samopoczucia i polepszenie jakości życia seksualnego.

Oto, co Ci da Femin Plus:

  • Femin Plusczęściej będziesz mieć ochotę na seks;
  • będziesz odczuwać większe pożądanie, twoje zmysły zostaną rozbudzone;
  • będziesz szybciej wchodzić w stan podniecenia i gotowości do seksu;
  • jeśli miewasz problemy z nadmierną suchością pochwy, kłopot zniknie;
  • wzrośnie intensywność doznań płynących z seksu;
  • zacznie towarzyszyć ci wewnętrzny spokój i większa ilość życiowej energii;
  • przestaniesz odczuwać nieprzyjemne skutki wahań hormonalnych;
  • poprawi ci się nastrój, znikną napięcia nerwowe;
  • polepszą się relacje z Twoim partnerem;
  • zarówno Ty, jak i Twój partner będziecie czerpać większą przyjemność z seksu;
  • poprawi się jakość Twojego życia.

Femin Plus – gdzie kupić najkorzystniej?

Cena kapsułek Femin Plus plasuje się na tym samym poziomie, co ceny innych suplementów diety poprawiających libido. Jednak przewagą Femin Plus nad konkurencyjnymi preparatami jest dużo bogatszy skład dający nieporównywalnie lepsze efekty.

Gwarancję 100-procentowej oryginalności i jakości Femin Plus, najkorzystniejszych cen (pozbawionych marż) oraz atrakcyjnych promocji da Ci tylko zakup preparatu na oficjalnej witrynie. Przejdziesz do niej klikając tutaj.

Femin Plus

Czytaj więcej

16 komentarzy

Monika 23 grudnia 2017 - 16:57

U mnie libido spadło z powodu błędnie dobranych środków antykoncepcyjnych. Ginekolog dał ciała i miałam poważne problemy, czarna rozpacz mówię wam. Femin rzeczywiście pomógł i mogę z czystym sumieniem polecić, idealnie wszystko wyregulował.

Odpowiedź
Masza 29 grudnia 2017 - 13:47

Libido może spaść przez wariujące hormony, zaczęło się razem z menopauzą. Szczerze mówiąc to wcale nie miałam ochoty na seks i prawie skończyło się to rozwodem. Próbowałam mnóstwa środków, ale w większości nie były warte wydanych na nie pieniędzy. Skoro lekarze nie mogli mi pomóc to wzięłam sprawy w swoje ręce, znalazłam opis Femin Plus i przeżywamy z mężem naszą drugą młodość.

Odpowiedź
Alicja 3 stycznia 2018 - 17:26

Mi Femin pomógł odzyskać kobiecość. Przedtem czułam się jakoś dziwnie skrępowana i nie miałam z sexu żadnej radości. Co mnie ujęło w tych tabletkach to skład, sama natura, tylko roślinne składniki, bez obciążającej i szkodliwej chemii. Pierwszy raz widzę coś działającego tak kompleksowo i teraz kocham się bez żadnych zahamowań.

Odpowiedź
Sandra 7 stycznia 2018 - 18:05

To prawda, działają z każdej możliwej strony lecząc każdą możliwą przyczynę. Wydawać by się mogło że tylko faceci mają np. problem z erekcją i nikt nie zastanawia się że kobieta czasami także potrzebuje pomocy. Femin to suplement który się sprawdził, polecam.

Odpowiedź
Daria 10 stycznia 2018 - 09:12

Ciekawe tylko czy pomoże na zmęczenie po pracy. Żartowałam i przyłączam się do zdania Sandry. Ważne aby kupować tylko oryginalny, podróby się niestety zdarzają, ale Femin Plus od producenta sporo mi pomógł i wiem co traciłam zanim zaczęłam go brać. Pierwsze pozytywne efekty to jakby wzrost energii, już po kilku dniach, przestałam być nerwowa i oczywiście nabrałam większej ochoty na seks.

Odpowiedź
Gosia 16 stycznia 2018 - 11:17

Tylko czy nie będzie z nim tak jak z innymi podobno cudownymi suplementami które pomagają na wszystko. Mam ograniczone zaufanie do takich specyfików, za dużo razy się rozczarowałam. Zastanówcie się lepiej czy wasze problemy nie wynikają z niewłaściwych relacji z partnerem albo po prostu ze zmęczenia i stresu w pracy.

Odpowiedź
Martika1979 19 stycznia 2018 - 21:57

Zmęczenie i stres to jedno, tak jak jakieś spięcia z partnerem a suplementacja to zupełnie coś innego. Gosiek zastanów się i pomyśl logicznie, skoro jesteś zmęczona i nie masz ochoty iść z facetem do łóżka, to trzeba sobie jakość pomóc żeby to zwalczyć. Poczytaj o składzie Feminu to zobaczysz że nie tylko podnosi libido, ale pomaga też na wiele innych dolegliwości temu towarzyszących. Jak będziesz wypoczęta, zrelaksowana i w dobrym humorze to przecież automatycznie nabierzesz ochoty na seks.

Odpowiedź
Bożka 23 stycznia 2018 - 20:34

Dlatego warto kupić i brać. Wkurzają mnie kobiety twierdzące że seks nie ma znaczenia w związku. Ma i to duże, jak ludzie ze sobą nie sypiają to zaczynają się od siebie oddalać. Trzeba znaleźć przyczynę dlaczego tak jest i działać. Femin Plus właśnie po to został stworzony, aby pomóc nam kobietom, więc nie ściemniajcie i nie szukajcie bezsensownych wytłumaczeń, tylko przyznajcie, że z wami też może być coś nie tak i bierzcie te tabletki, różnica będzie kolosalna.

Odpowiedź
Wika 27 stycznia 2018 - 19:14

Suplementy wymyślono po to by je używać lecz podstawa to ich skład, a po raz pierwszy widzę tak rozbudowany i działający niemal na wszystko co jest związane z libido. Biorę Femin bo szybko działa, nie musiałam czekać bóg wie ile na efekty, pierwsze były już po tygodniu i mogę sobie pozwolić na małe podsumowanie.
Plusy:
– tylko naturalne składniki, działające nie tylko na stronę psychiczną ale i na narządy płciowe, zwiększając ich sprawność,
– szybkie działanie,
– większa radość z seksu,
– więcej energii i chęci do życia,
– uspokojenie huśtawki nastrojów,
– zero stresu.
Minusy:
– na ten moment nie widzę.

Odpowiedź
Paula 5 lutego 2018 - 11:13

Mnie też wkurza że wszędzie tylko mówią o męskich problemach, tak jakby nasze kobiece nie istniały. Wszystkim się wydaje że kobieta to zawsze ma ochotę na seks i musi mieć, a to nieprawda. My też mamy lepsze i gorsze dni i świetnie że ktoś to wreszcie zauważył. Bardzo dobry artykuł, wszystkie informacje podane w przystępnej formy, bez tej nachalności jak w reklamach. Po przeczytaniu w końcu wiem co może mi pomóc i zaraz zamawiam opakowanie Femin Plus, widzę że warto.

Odpowiedź
Lisa 9 lutego 2018 - 16:44

Czy warto to zobaczę jak przyjedzie do mnie i zacznę używać. Opis brzmiał zachęcająco więc kupiłam. Mam trochę świra na punkcie ekologii więc pierwsze na co zwróciłam uwagę to wyciągi roślinne, to szok ile ich tu jest. Opinie ma w większości niezłe, więc pomyślałam co mi tam, zaryzykuję i może w końcu chłopak doczeka się dnia, kiedy sama się na niego rzucę ;-).

Odpowiedź
kasiulka 13 lutego 2018 - 10:02

Ja też kiedyś cały czas myślałam o jednym, a potem stopniowo moja ochota słabła. Już myślałam że zostanie mi tylko fotel i seriale w TV, ale przyjaciółka której się zwierzyłam znalazła dla mnie informacje o Femin Plus i chyba z miesiąc namawiała mnie do zakupu. Nie chciałam to sama kupiła i dała mi w prezencie. Kochane, rewelacja, od kilku miesięcy mam cały czas kolejne miesiąc e miodowe i coraz bardziej mi się to podoba.

Odpowiedź
Maria M 17 lutego 2018 - 15:21

Reklamują go jako najskuteczniejszy i najciekawsze jest to, że taki jest. Zawiera tylko to co jest nam niezbędne, bez jakiś dziwnych ulepszaczy. Same witaminy, minerały i najważniejsze że naturalnego pochodzenia. Miałam wątpliwości tak jak wiele kobiet, ale jak złapałam się na tym że sama szukam wymówek od seksu, to zrozumiałam że wina tkwi po mojej stronie. Najłatwiej jest obwiniać partnera, ale Femin pomaga odnaleźć radość w samej sobie.

Odpowiedź
Nika 24 lutego 2018 - 08:46

Mario, dobrze powiedziane. Femin to wszystko czego potrzebujemy, pomaga nie tylko na psychiczne blokady ale i na fizyczne problemy, a u mnie była to nadmierna suchość pochwy. Przez to nie kochałam się przez prawie pół roku i już powoli dostawałam szału, nie szło ze mną wytrzymać i prawie się rozstaliśmy. Tabletki są mega, już po tygodniu wszystko zaczęło przechodzić. Nie żałujcie kasy, bo naprawdę możecie zmienić swoje życie i to nie tylko seksualne na lepsze.

Odpowiedź
Patrycja_92 1 marca 2018 - 15:14

Przekonałyście mnie dziewczyny i to bardzo skutecznie, lepiej niż ten artykuł. Połowa tych nazw ze składu to nic mi nie mówi i wolę poczytać opinie kogoś kto już to stosował i ma jakieś doświadczenia. Zamawiam i kupuję Femin Plus, za kilka tygodni napiszę wam jakie dał efekty.

Odpowiedź
Nika 6 marca 2018 - 07:21

Satysfakcja w stu procentach gwarantowana. Przekonasz się sama i będziesz w szoku. Ja byłam.

Odpowiedź

Dołącz do dyskusji

* Korzystając z tego formularza wyrażasz zgodę na przechowywanie i przetwarzanie swoich danych przez tę stronę internetową.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ta strona wykorzystuje pliki cookie w celu poprawy komfortu użytkowania. Zakładamy, że nie masz nic przeciwko temu, ale możesz zrezygnować, jeśli chcesz. Akceptuję Czytaj więcej

Polityka prywatności i plików cookie